Intergraph Computer Services

Infiintata in 1995 ca partener de distributie in Romania al Intergraph Corp. (Alabama, USA), Intergraph Computer Services s-a dezvoltat foarte rapid si a acumulat competente care, in prezent, permit companiei sa se pozitioneze printre cei mai buni furnizori de solutii geospatiale pentru administratiile publice si organizatiile mari din Romania. Solutiile noastre la cheie evidentiaza amplasarea exacta a resurselor si a beneficiarilor, rezultatul final fiind integrarea informatiilor din intreaga institutie intr-un sistem unic, adaptat fiecarui client in parte.


citeste mai multe


Solutiile noastre

Echipelor de manageri responsabile cu administrarea informatiei geospatiale nationale li se cere din ce in ce mai mult, iar stacheta se ridica de la an la an. Ceea ce alte tari au realizat in cateva decenii, Romania trebuie sa construiasca de la zero cat mai repede dat fiind nivelul actual al reformei de informatizare a institutiilor romanesti in general si al administratiei publice in particular.

 


citeste mai multe


De ce Intergraph Computer Services?

Orice institutie are nevoie sa acceseze date - indiferent de unde provin acestea, ce format au sau cat de repede se schimba - dar mai ales, are nevoie sa le integreze in fluxul zilnic de lucru pentru a mentine eficienta operatiunilor si a-si multumi clientii.

Acest obiectiv reprezinta o provocare majora pentru ca, in general, departamentele unei institutii, precum si organizatiile cu care colaboreaza, isi pastreaza datele folosind diferite pachete de software care au dificultati in realizarea schimbului de date cu alte aplicatii. Abordarea Intergraph Computer Services tine cont de aceasta stare de fapt si rezolva problema. Datorita arhitecturii deschise si a integrarii "live" a solutiilor noastre, datele geospatiale ale organizatiei pot fi aduse intr-un mediu unic si transformate in informatii pretioase pentru institutie.


citeste mai multe


Fapte si cifre

In cei peste 13 ani de implementari de succes in Romania, echipa Intergraph Computer Services a raspuns provocarilor celor mai variate, intelegand devreme ca secretul reusitei nu sta doar intr-o tehnologie performanta ci, mai ales, in capacitatea echipei de a crea solutii cu adevarat adaptate la specificul institutiei fiecarui client in parte. Fie ca a fost abordat domeniul energetic sau cel al transporturilor, administrarea resurselor minerale sau cele ale unui oras, echipa a inceput de fiecare data cu aprofundarea alaturi de client a domeniului de activitate si crearea unui limbaj comun care sa permita identificarea celor mai bune cai de abordare a solutiei de implementat.


citeste mai multe


Valorile noastre

Compania Intergraph Computer Services a aparut pe piata romaneasca in urma dorintei unui grup mic de oameni de a construi ceva in domeniul geospatial. Ceva durabil, ceva care sa ramana, ceva care sa schimbe peisajul informatic arid al administratiilor publice romanesti din anii '90. Ceva din care sa castigam noi toti. De aceea, clientul a fost intotdeauna considerat in compania noastra un partener alaturi de care incercam sa cladim, nu sa daramam. Din fericire, am constatat ca putem gasi in Romania multi parteneri de dialog care sa ne impartaseasca ideile.


citeste mai multe


Ce spun altii despre noi

"Intergraph Computer Services este o firma serioasa, competenta, cu care am avut o colaborare foarte buna si pe care o recomand si altor beneficiari pentru a realiza proiecte similare geospatiale de mare anvergura ca cel de la Brasov."

 

Adrian Gabor - Viceprimar la Primaria Municipiului Brasov


citeste mai multe