Cauta stire

Intergraph anunta lansarea produsului GeoMedia Smart Client 2013 - 10 Dec 2012 -

Gratie tehnologiei avansate, GeoMedia Smart Client 2013 ofera  organizatiilor care o adopta un nou nivel de progres, permiand tuturor utilizatorilor integrarea fara efort a modificarilor de informatie geografica in fluxuri de lucru configurabile.


 

Cu Geomedia SmartClient, utilizatorii finali au la dispozitie functionalitati geospatiale avansate sub forma unor instrumente usor de folosit, bazate pe harta, care le permit simplificarea proceselor si utilizarea maxima aexperientei lor de lucru. Aceste fluxuri de lucru geospatiale dinamice ofera un nivel de complexitate ce nu se regaseste in clasicele produse software de tip out of the box. Optimizarea fluxurilor de lucru si editarea web intuitiva devin o realitate implementata la nivelul intregii organizatii.


 

Aceasta versiune ofera utilizatorilor posibilitatea de a actualiza datele chiar si atunci cand conexiunea la internet este instabila sau inexistenta. Activitatea utilizatorilor poate continua, iar la restabilirea conexiunii, modificarile sunt actualizate printr-un proces care decurge fara intreruperi. Modul de gestionare a conflictelor in cadrul proiectelor poate fi configurat odata cu definirea fluxurilor de lucru. Alte noutati aduse la aceasta versiune sunt integrarea cu ERDAS APOLLO Essentials, imbunatatirile aduse modulului de management al fluxurilor de lucru API si posibilitatea de a include coordonate geografice si sisteme personalizate de coordonate.


 

„GeoMedia Smart Client 2013 ofera unei organizatii mijloacele de a imbogati  posibilitatile de lucru pentru un numar mare de utilizatori care folosesc solutii rigide de tip desktop GIS si sisteme GIS simple pentru browser" a spus Mladen Stojic, Vicepresedinte - Intergraph, Geospatial. „Ca rezultat, orice organizatie va putea sa beneficieze de puterea informatiei geografice ca fundament pentru decizii intelepte."


 

Utilizatorii vor putea furniza si afisa imagini rastru bazate pe protocolul Enhanced Compression Wavelet Protocol (ECWP), oferit de ERDAS APOLLO Essentials. ECWP este bine cunoscut ca fiind cel mai rapid protocol pentru transferul in timp real al datelor de tip imagine. Astfel, clientii care lucreaza cu arii mari nu vor mai fi nevoiti sa publice si sa actualizeze fundalurile rastru la diferite scari.


 

Imbunatatirile aduse modulului de management al fluxurilor de lucru API includ comenzi rapide si mai flexibile pentru configurarea fluxurilor de lucru. De asemenea, exista posibilitatea de a include coordonate geografice si sisteme de coordonate ale clientulul (compatibil atat cu baze de date Oracle, cat si SQL Server).


 

GeoMedia Smart Client 2013 va fi disponibil in trei pachete:


 

GeoMedia Smart Client Essentials: Organizatiile vor putea sa ofere functionalitati de eficienta ridicata pentru corectarea  vectorilor si acces pentru un numar nelimitat de utilizatori. Acesti utilizatori vor putea vizualiza harti de tip rastru si vector, analiza si interoga datele, lista si folosi functii de masurare si dimensionare.


 

GeoMedia Smart Client Advantage: include toate caracteristicile si functionalitatile pachetului GeoMedia Smart Client Essentials  plus posibilitatea de a modifica datele si de a utiliza fluxuri de lucru predefinite pentru procesele de business.  Modulul Runtime al modulului de management al fluxurilor de lucru, inclus in pachet, permite utilizatorilor sa foloseasca fluxuri de lucru predefinite, sa modifice atribute sau sa introduca si sa modifice datele spatiale la terminalul client si sa inregistreze modificarile in baza de date de pe server.


 

GeoMedia Smart Client Professional: include toate caracteristicile si functionalitatile pachetului GeoMedia Smart Client Advantage si, in plus, - Modulul Editor pentru managementulfluxurilor de lucru, ce permite dezvoltarea propriilor fluxuri de lucru sau revizuirea structurii, a proceselor si a formularelor fluxurilor de lucru utilizate deja.


 

Intergraph lanseaza Intergraph Geospatial 2013 pana la sfarsitul anului. Portofoliul unificat include noile versiuni ale GeoMedia, ERDAS IMAGINE, LPS, ImageStation, ERDAS APOLLO, GeoMedia Smart Client, GeoMedia Web Map, Geospatial Portal, Geospatial SDI. O data lansate aceste aplicatii moderne si dinamice, utilizatorii vor putea descoperi si exploata bogatia informatiei continuta de date, indiferent de sursa, vor putea partaja rapid si sigur aceste date si le vor putea livra la cerere ca informatii de incredere pe baza carora se pot lua decizii intelepte.


 

Pentru mai multe informatii despre Portofoliul Geospatial Intergraph 2013, va invitam sa accesati geospatial.intergraph.com/2013


Inapoi la arhiva