Cauta stire

Intergraph prezinta GeoMedia 2013 - 09 Ian 2013 -

Pachetele imbunatatite de management geospatial maximizeaza valoarea resurselor geospatiale


 

Intergraph a anuntat lansarea suitei GeoMedia 2013, parte componenta a Portofoliului de Produse Geospatiale Intergraph 2013. Permitand utilizatorilor sa obtina maximum de valoare din resursele geospatiale, GeoMedia 2013 va oferi acces simultan la datele geospatiale de aproape orice tip, reunindu-le pentru procesare, analiza, prezentare si partajare eficienta, intr-o singura vizualizare de harta.


 

GeoMedia ofera analize dinamice si intuitive. Acest lucru inseamna ca rezultatele unei operatii se utilizeaza direct in urmatorul proces. In plus,  utilizatorii beneficiaza de actualizare automata a rezultatelor ca raspuns la modificarile datelor. GeoMedia 2013 ofera o interfata pentru utilizatori simplificata si moderna, performanta imbunatatita la afisare si multe altele.


 

„Astazi, organizatiile trebuie sa fie capabile sa valorifice la maxim resursele geospatiale pe care le detin pentru fundamentarea tuturor deciziilor" a spus Mladen Stojic, Vicepresedinte - Geospatial, Intergraph. „Cu un aspect modern, performante imbunatatite si functionalitati fara concurenta, GeoMedia 2013 este prima alternativa GIS de luat in considerare. Cu GeoMedia, organizatiile pot accesa datele geospatiale in aproape toate formele existente si le pot vizualiza pe toate intr-o singura fereastra.


 

Noua interfata simplificata si moderna grupeaza logic comenzile intr-o bara de control. Modul de lucru este similar cu cel al Microsoft Office si ERDAS IMAGINE. Performanta de afisaj este crescuta considerabil, iar accesul la date si timpul de afisaj sunt imbunatatite semnificativ. De exemplu, in cazurile in care numarul caracteristicilor este mare (mai mult de 500.000 de caracteristici), timpul de acces se va reduce de la 1,5 minute la cateva secunde.


 

In plus, utilizatorii vor putea pozitiona etichete mai rapid si fara ambiguitati. Utilizatorii pot crea etichete statice pentru productia cartografica sau pentru a fi folosite in alte proiecte. Etichetele dinamice sunt o alta optiune ce repozitioneaza etichetele automat pe masura ce utilizatorul acceseaza functiile pan sau zoom.


 

GeoMedia 2013 permite utilizatorilor sa acceseze catalogul ERDAS APOLLO pentru a folosi fisierele de tip rastru sau imagine. Pentru clientii care acceseaza un numar mare de fisiere rastru sau imagine, aceasta functie face gasirea celor mai potrivite date pentru afisaj in GeoMedia mult mai simpla decat pana acum.

Portofoliul de Produse Geospatiale 2013 al Intergraph cuprinde noi versiuni pentru GeoMedia, ERDAS IMAGINE, LPS, ImageStation, ERDAS APOLLO, GeoMedia Smart Client, GeoMedia Web Map, Geospatial Portal si Geospatial SDI. Aceasta lansare moderna si dinamica ofera utilizatorilor posibilitatea de a descoperi si de a exploata bogatia informatiei aflate in datele provenite din orice sursa, partajarea rapida si sigura a acestora si livrarea lor la cerere ca informatii fiabile pe care se pot baza decizii intelepte.


Inapoi la arhiva