Cauta stire

Chester County coordoneaza agentiile de politie, pompieri si ambulanta cu ajutorul solutiei de dispecerat asistat de calculator a Intergraph - 17 Sep 2013 -

Solutia Intergraph faciliteaza partajarea informatiilor intre agentiile de ordine publica din Chester County, Pennsylvania permitand partajarea informatiilor intre zeci de agentii de ordine publica si asistand politistii, pompierii si medicii sa raspunda mai eficient la situatiile de urgenta.

 

Folosind solutia de dispecerat asistat de calculator Intergraph (CAD), Chester County poate sa coordoneze raspunsul uneia sau a mai multor agentii dintre cele 44 de sectii de politie, 57 detasamente de pompieri si 23 de companii ce asigura servicii de ambulanta din zona Philadelphia. In acelasi timp, produsele pentru echipamente mobile de la Intergraph pun la dispozitia a 700 de primi respondenti informatii despre incidente, inregistrari si harti disponibile pe laptop, tableta si smartphone. Programul de integrare EdgeFrontier® al Intergraph ofera integrare completa intre CAD, inregistrarile fortelor de ordine si agentiile de ordine publica.

 

     „Prin imbunatatirea comunicarii dintre agentiile de ordine publica din zona, Intergraph ofera instrumentele pentru a raspunde mai bine si mai repede la incidente” a spus Directorul adjunct al Chester County, John Haynes. „Obtinerea resurselor potrivite la locul potrivit si la timpul potrivit va imbunatati activitatile de ordine publica si va reduce riscul cu care se confrunta primii respondenti”.

 

Acest tip de solutie multi-institutionala foloseste platformele flexibile si scalabile ale Intergraph pentru managementul si analiza datelor geospatiale si pregatirea reactiei la situatiile de urgenta. Mai mult de 2500 de agentii de ordine si siguranta publica din intreaga lumea se bazeaza pe software Intergraph. „Intergraph face informatia vizibila, inteligibila si actionabila”, a spus Haynes. „Prin asigurarea partajarii informatiilor si coordonarii in timp real a resurselor critice, Intergraph ajuta Chester County sa ia decizii mai bune.”


Inapoi la arhiva