Cauta stire

Premiu de prestigiu pentru solutii Intergraph de securitate - 26 Aug 2014 -

Aeroportul Baltimore/Washington International Thurgood Marshall (BWI) si Intergraph® au fost recent inclusi in lista de premiati la categoria Securitate aeriana, maritima si de frontiera a revistei Government Security News cu premiul Cel mai Notabil Program de Securitate (Most Notable Airport Security Program, Large Airports) pentru Aeroporturi si Cel mai Bun Sistem de Securitate Fizica a Informatiei (Best Physical Security Information Management System - PSIM). Administratia de Aviatie din Maryland a implementat sistemul de dispecerat asistat de calculator (CAD) al Intergraph, orecum si alte tehnologii, formand un Centru Consolidat de Dispecerat (Consolidated Dispatch Center - CDC) in cadrul BWI din districtul Anne Aundel, Maryland.


Principala misiune a CDC este de a procesa si centraliza apeluri de urgenta pentru toate politiile de aeroport, de pompieri si pentru serviciile medicale de urgenta. Utilizand solutiile Intergraph pentru ordine si siguranta publica, Administratia de Aviatie a Maryland a construit o platforma complet integrata care include toate aplicatiile software, echipamentele hardware si serviciile necesare pentru integrare multi-sistem si multi-agentie. CDC monitorizeza si raspunde la cateva mii de alarme generate de sistemele de siguranta si Securitate. CDC are, in acelasi timp si rolul unui Punct de Raspuns pentru Siguranta Publica (Public Safety Answering Point - PSAP), secundar celui din regiunea Anne Arundel. Aeroportul a incheiat numeroase protocoale de ajutor reciproc cu jurisdictii variate.


"Acest proiect de mare succes a inarmat personalul de siguranta si ordine publica cu tehnologie de inalta calitate pentru raspuns la situatii de urgenta” afirma Paul J. Wiedefeld, CEO la BWI Marshall. "Imbunatatirile la centrul de dispecerat consolidat ofera actiuni de raspuns si o cunostere a situatiei din teren mai buna. Suntem onorati sa primim acest premiu din partea revistei Government Security News."


Sistemul CAD al Intergraph este dotat cu functia de localizare automata a vehiculelor (automated vehicle locator - AVL) si cu subsisteme pentru procesarea datelor mobile. In plus, Solutia integrata include: un sistem imbunatatit de procesare al apelurilor de urgenta de tip 112 cu functionalitati de inregistrare/reapelare automata, un sistem de sincronizare conform cu standardele Asociatiei pentru Numerele Nationale de Urgenta (National Emergency Number Association), un sistem de securitate cu circuit inchis si acces controlat, un sistem de monitorizare a alarmelor de incendiu, un sistem de alertare a statiilor de pompieri, console de dispecerat si mobilier specific unitatilor de dispecerat.


Intergraph este furnizor lider global de solutii de ordine si siguranta publica. Compania a furnizat si integrat sisteme consolidate de dispecerat si securitate si altor aeroporturi cum sunt: O'Hare, Midway, San Francisco, Raleigh-Durham, Seattle-Tacoma, Pittsburgh, Reagan National, precum si Washington Dulles.


Inapoi la arhiva