Solutii geospatiale

Cuvinte cheie


Beneficiar

Rezultate pe pagina:

Suita Ingeea

Beneficiar: Administratia Publica

Domenii: Suita Ingeea

Suita de solutii geospatiale Ingeea a aparut in urma fuziunii dintre tehnologie software creata de lideri mondiali in IT si experienta de 14 ani a companiei Intergraph Computer Services in dezvoltarea si implementarea de solutii geospatiale specifice pentru administratia publica din Romania. Astfel, Ingeea aduce sectorului public solutii geospatiale modulare care combina beneficiile unei aplicatii de tip off-the-shelf cu cele ale unei solutii create special pentru un domeniu sau beneficiar.

Suita Ingeea (Brosura Ingeea prezentare generala(2).pdf - 2876.76 KB)

Urban Planner

Beneficiar: Compartimentul de urbanism

Domenii: Suita Ingeea

Intr-un departament de urbanism, exista un volum imens de munca depus de functionari cand cauta prin mii de documente de diferite tipuri, analizeaza sute si interpreteaza poate cateva zeci pentru a emite o autorizatie sau un certificat. Chiar si cu o solutie de managementul documentelor care a construit o arhiva electronica, acestea vor fi analizate tot ca fisiere separate. Informatia de pozitionare geografica este rar intalnita in aceste fisiere sau poate sa lipseasca cu desavarsire. Mai mult, lipsa unei legaturi directe (informatice) intre datele spatiale (planse desenate, planuri cadastrale, date din masuratori) si datele alfanumerice (reglementari de urbanism), are ca consecinta directa aplicarea dificila a reglementarilor si probabilitate mult prea mare de eroare datorate implicarii factorului uman intr-o activitate care ar fi mult mai eficienta daca ar fi automatizata.

Urban Planner rezolva aceste neajunsuri prin integrarea tuturor informatiilor de urbanism, indiferent de formatul acestora, intr-o baza de date unica in care informatiile sunt corelate si pot fi vizualizate, interpretate, analizate si raportate dupa necesitati.

Urban Planner (Urban Planner(2).pdf - 988.63 KB)

Urban Safety

Beneficiar: Politia Comunitara

Domenii: Suita Ingeea

Desprinsa ca idee si concept din proiectele dezvoltate de Intergraph Computer Services pentru Politia Romana, solutia geospatiala Urban Safety a fost construita pentru a se mula pe activitatie specifice ale institutiei Politiei Comunitare.

Prin combinarea principiilor si structurii Sistemului de Raportare Operativa cu o aplicatie de monitorizare prin GPS a masinilor, a rezultat un instrument complex care permite un management superior al tuturor activitatilor desfasurate de patrulele politistilor comunitari si de catre echipele de management.

Urban Safety (Urban Safety(2).pdf - 2150.75 KB)

County Roads

Beneficiar: Institutiile sau compartimentele de administrare a drumurilor

Domenii: Suita Ingeea

De importanta strategica pentru economia oricarei tari, drumurile sunt poate in acelasi timp cea mai vizibila dovada a activitatii unui institutii judetene si de care se izbesc zilnic vrand-nevrand cetatenii din electorat.  De aceea, o administrare corecta si eficienta a tuturor cailor de acces dintr-un oras sau judet poate avea un impact semnificativ atat asupra intregii activitati economice a zonei, cat si asupra credibilitatii si imaginii institutiei de administrare publica. Solutia geospatiala County Roads ofera o crestere semnificativa a calitatii procesului de fundamentare a alocarii, planificarii si gestiunii resurselor necesare lucrarilor la infrastructura rutiera judeteana.

 

In curand, profilul solutiei va fi atasat sub forma de resursa in aceasta sectiune. Pana atunci, puteti solicita informatii suplimentare despre toate solutiile Ingeea prin telefon sau e-mail la persoana de contact Doina Zamfirescu.

Rezultate pe pagina:

Numarul de proiecte gasite: 4